Wat zeggen klanten over Westland Oldtimers?

Onze klanten beoordelen onze service met een 8.7/10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

De ontvangst was prima en verkoper had voldoende kennis. Het ging om een peugeot 404 en de auto startte niet want de accu was slecht. Ook was de koppeling niet in orde maar dat is voor levering verholpen Er is een nieuwe accu in gezet en de auto is thuis bezorgd. Op dat moment liep de auto nog niet mooi maar heeft ws met langere stilstand en oude benzine te maken. Eindoordeel: 8

― Henk Rots


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

Lang op zoek geweest naar een Amazon om als daily driver te gebruiken. Eindelijk één gezien bij Aad van Westland Oldtimers en in nog een goeie kleur ook. Leuk welkom geheten en veel kennis aanwezig bleek al gelijk. Na een proefrit zijn wat punten van aandacht verholpen en toen overgegaan tot de koop. Een klein geschil werd prima opgelost tot ons beider tevredenheid. Er vanuit gaande geen problemen meer tegen te komen is de prijs/kwaliteit verhouding goed in orde. Alles bij elkaar zeker een dikke blije 8 !! waard.

― V. Koy


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

de ontvangst was prima en Westland Oldtimers is goed te vinden met navigatie. Kennis is goed, heeft meerdere oldtimers en oude volvo’s zelf heb ik een volvo 164 gekocht Proefrit was mogelijk, eerst reed de verkoper zelf en daarna mocht ik rijden. Prijs / kwaliteit staan in goed verhouding en afhandeling is netjes zelfs na aankoop werden er nog kleine dingen verholpen. Al met al zeer tevreden en ik zou het met een 8 beoordelen

― Kilian vd Scheer


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

Na een goede ontvangst was het prettig om over de verkoop van mijn rode MG B te praten. Wat betreft prijs, verkoop van de MG, krijg je goed advies van de eigenaar Westland Oldtimers… De communicatie tussen nieuwe koper, en verkoper is perfect geregeld. Verkoper weet goed te handelen met de nieuwe koper en alles af te werken, qua betaling en overdracht. De gelukkige nieuwe eigenaar van de Oldtimer MG was enthousiast met de prachtige rode MG.

― A.Duijnisveld


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

Telefonische afspraak afspraak op 31-10-2018 met verkoper op tijd bij eigenaar. De kennis en informatie over de auto ruim voldoende. Proef gereden met MG B uit 1977. Ik had een goed gevoel bij deze auto en de mensen, dus waren wij het snel eens over de prijs. Diverse keren contact gehad met verkoper over datum aflevering en betalen. Dinsdag 6-11-2018 afgesproken en overgeschreven, met auto de rit naar huis 140 km wat goed verlopen is. Ik geef een tevredenheid cijfer van een 8.

― Hedzer Baas


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

Hartelijk ontvangen en samen rustig gekeken naar de auto. Alles goed kunnen bekijken en vervolgens een testrit kunnen maken. Uiteindelijk met een bak koffie in de hand een eerlijk verhaal over de auto gekregen. En tot een overeenkomst gekomen. Allemaal heel vriendelijk zonder druk. Erg eerlijke auto’s voor een nette prijs. Bedankt Aad!

― Sylvan Zuijderduin


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

Vriendelijke ontvangst en goed en eerlijke uitleg en uiteindelijk een goede deal gemaakt.

― Roland Bun de


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

goed bedrijf, prima en snelle service en betrouwbaar.

― Jesse Groenenboom


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

Goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk , accuraat en kennis v zaken. Alle gemaakte afspraken perfect nagekomen

― Jan v Overkleeft


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

Zeer professioneel en leuk bedrijf.

― Nicole Veldkoop


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

Westland Oldtimers is een fijn en prettig bedrijf om zaken mee te toen.

― Ed Riensema


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

Westland Oldtimers heeft een 72-er oldtimer overgenomen, na wat communicatie via e-mail, sms en telefoon. Na een uitgebreide bezichtiging en proefrit is er een bod gedaan, die gezien de staat van het voertuig realistisch is geweest. Na een week werd de auto opgehaald, ter plekke een vrijwaring via-mail verstuurd/ontvangen en via internetbankieren de betaling ontvangen. Fatsoenlijke communicatie en efficiënte afhandeling.

― Alexander Koren


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

Goede begeleiding bij de aankoop van een Chevrolet Confederate. Goede informatie vooraf en achteraf.

― Koos Koolstra


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

vlot, vriendelijke eerste contact, correcte afhandeling van de verkoop met uitstekende service!

― Eddy en Sabine Willems-Heyman


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

Bij westland oldtimers een volvo amazone gekocht leuke wagen met een klein beetje werk wat ik al wist met de verkoop kreeg de gelegenheid wagen goed te bekijken wat niet overal kan er werd echt de tijd voor genomen en en leuk praatje gemaakt en werd niet opgedrongen om te kopen en goed antwoord op de vragen die ik had bij aflevering ook nog een leuk praatje gemaakt en later nog contact gehad om te vragen of alles goed is het is een hobby wagen dus dat is dan mooi als er nog belangstelling is nadien

― Frans Schrauwen


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

Ik heb bij Aad een Saab96 oldtimer gekocht. Alle vragen die ik achteraf heb gesteld zijn goed en snel beantwoord. Alle voorwaarden in het koopcontract zijn netjes voldaan. Een bedrijf gerund door een eerlijke man met liefde voor auto’s die er zijn werk/bijverdienste van heeft gemaakt. Goede prijs voor een goede auto.

― Marnix Knoll


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

Here was really nice and trustful service and described car was in real life same good quality as showed on pictures and talked by phone.

― Andres T


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

Je krijgt echt waar voor je geld. Blijkt er bij controle/oplevering toch iets niet in orde te zijn dan wordt dat zonder problemen opgelost.

― Marie-Claire Reedijk


Ja, ik beveel dit bedrijf aan!

Dit bedrijf heeft leuke klassieke auto’s staan, voor niet teveel geld. De auto’s staan er goed en eerlijk bij.

― Bart Veenhof

Mogelijk gemaakt door Mobilox