Over Westland Oldtimers

Over ons

Wat is er mooier dan van je hobby je werk maken? Aad Grootscholte deed dit en richtte Westland Oldtimers op. Op 16-jarige leeftijd lag hij al te sleutelen aan de auto’s van familieleden. Na jarenlang eigenaar geweest te zijn van een tuinbouwbedrijf en in zijn vrije tijd regelmatig aan zijn eigen oldtimer gesleuteld te hebben, houdt hij zich nu fulltime bezig met zijn passie: het verkopen van oude auto’s!

Opslag en onderhoud
Alle oldtimers staan in een speciale, goed uitgeruste ruimte, zodat ze altijd droog en warm staan. Met alle benodigde gereedschappen bij de hand wordt hier dan ook regelmatig aan de auto’s gesleuteld om ze weer zo goed en netjes mogelijk de weg op te krijgen. Tegenwoordig heeft Aad hulp van een aantal gespecialiseerde automonteurs, zodat hij zich vooral kan richten op de verkoop, inkoop en alle bijkomende zaken.

Verkoop en inkoop
Aad is dagelijks op zoek naar interessante aankopen en gaat hiervoor het hele land door. De ene auto is de andere niet en wordt daarom altijd ter plaatse goed geïnspecteerd. Soms worden onvolkomenheden gelijk aangepast of opgelost. In sommige gevallen moeten er grotere ingrepen plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld de onderzijde van een chassis lassen, nieuwe balken erin of de motor aanpassen. Als de auto verder voldoet aan alle eisen, nemen we hem mee op de trailer en wordt hij in onze bedrijfsruimte verder nagekeken en aangepast.

Speciale wensen
Uiteraard moet de basis van een oldtimer altijd goed zijn, maar als u speciale wensen heeft kan dit op verzoek aangepast worden. Als er bijvoorbeeld geen APK-keuring op zit, kunnen we dat voor u regelen.


 

Mogelijk gemaakt door Mobilox